My Hoken
Image default
Home

De beste zorg in de regio: dat is wat Salland u te bieden heeft

Woont u in Overijssel of Gelderland? Dan kunt u profiteren van de voordelen van een Salland zorgverzekering. Enkele redenen om voor zorgverzekeraar Salland te kiezen, zijn:

  • betaalbare premiebedragen;
  • een ruime keuze uit zorg in de omgeving waar u woont;
  • directe communicatielijnen met zorgaanbieders.

Wat ook zo prettig is aan zorgverzekeraar Salland is de ruime keuze uit verzekeringen en pakketten. Neem nu de tandverzekering. Van deze aanvullende verzekering zijn maar liefst drie varianten om uit te kiezen. TandTop is speciaal ontwikkeld voor mensen die ieder jaar of halfjaar kosten maken bij de tandarts. Ook als u verwacht dat uw kind een beugel nodig heeft, is TandTop aan te raden. Uw kind is namelijk automatisch meeverzekerd; orthodontiekosten zullen worden vergoed. 

Orthodontie is een specialisme binnen het mondzorggebied. Een orthodontist zorgt ervoor dat de stand van tanden en kiezen verbetert, onder meer door beugels. De kosten van de periodieke controle krijgt u volledig terugbetaald bij TandTop. Van de overige tandartsbehandelingen wordt 75% vergoed. Het totaalbedrag kan oplopen tot €1000 per kalenderjaar. Heeft u interesse in TandTop? U kunt nu online de premie uitrekenen.

Korting via collectief verzekeren Salland onderscheidt zich met een uitstekende collectieve zorgverzekering via werkgever. Met collectief wordt bedoeld dat er afspraken zijn tussen Salland en bepaalde bedrijven/verenigingen. Voor alle werknemers en leden gelden dezelfde gunstige verzekeringsvoorwaarden. Er is standaard een aantrekkelijke korting op de premie voor de aanvullende en tandartsverzekeringen en de vergoedingen zijn bijzonder ruim. Bent u werkzaam bij een aangesloten firma, maar uw partner niet? Het hele gezin kan meeverzekerd worden in de collectieve verzekering die u afsluit. Ieder jaar weer komen er veel vragen binnen over de vergoeding van brillen en contactlenzen. Ook dit jaar geldt dat deze niet in de basisverzekering is opgenomen. Om toch in aanmerking te komen voor een volledige of gedeeltelijke vergoeding, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. De Salland Plus en Top pakketten zijn interessante opties.

  

https://www.salland.nl/