My Hoken
Image default
Home and Garden

Robuuste tafels

De belangrijkste eigenschap van tafels? Dat is niet het uiterlijk (hoe mooi ook) of de prijs. De belangrijkste eigenschap is dat je tafel robuust genoeg is om elke dag intensief gebruikt te worden. Want het is best vervelend als je wilt ontbijten en je tafel ineens voor je neus in elkaar zakt….

Bij tafels99.nl bouwen we alle tafels zelf, in onze eigen meubelwerkplaats. We gebruiken hiervoor het beste eikenhout dat we maar kunnen vinden. En onze meubelmakers verstaan ons vak. Wij durven dus wel te garanderen dat onze robuuste tafels een leven lang meegaan!

Verschillende soorten tafels

We bouwen tafels in verschillende stijlen. Bekend zijn onze kloostertafels. Ook onze boomstamtafels gooien hoge ogen. Wil jij een robuuste tafel met een moderne en stoere tafel? Dan zijn onze robuuste industriële tafels helemaal voor jou!

Wat zijn industriële tafels?

Industriële tafels zijn tafels die passen in een industrieel interieur. Kenmerkend voor de industriële stijl is het gebruik van ruwe materialen: lekker veel (bak-)steen, hout en metaal. Bij tafels99.nl bouwen we industriële tafels in een geheel eigen stijl.

Robuuste industriële tafels speciaal voor jou

Dat wij onze eigen stijl hebben zie je aan de gebruikte materialen. Vooral in het tafelblad is dat goed terug te zien. We werken namelijk alleen met eikenhout. Dit hout is niet alleen goed te bewerken, maar ook enorm robuust en duurzaam. Je betaalt er iets meer voor dan voor een tafelblad van MDF, maar daarvoor krijg je een robuuste tafel die je nog aan je kinderen kunt nalaten!

Betekent onze eigen stijl dat je vastzit aan een bepaald type tafel? Absoluut niet. Onze stijl draait namelijk niet alleen om kwaliteit, maar ook om een persoonlijke benadering. Wij maken met alle liefde een prachtige industriële tafel die helemaal aan je wensen voldoet.

Je kunt het zo gek niet bedenken: vorm, afmetingen, tafelblad, onderstel, kleuren en afwerkingen. Je kunt alles zelf bepalen en zo een robuuste industriële tafel samenstellen die net zo uniek is als jij!

Meer weten over het laten produceren van op maat gemaakte robuuste tafels? Bezoek Tafels99.nl en plan een adviesgesprek in (in Zevenaar).