My Hoken
Image default
Business

Een koffiemachine huren voor jouw beursstand

Hoe zorg je ervoor dat bezoekers bij jouw beursstand komen buurten? Simpel, je bied ze een lekker bakkie! Koffie is tegenwoordig meer dan alleen maar een drankje. Het is zowaar een lifestyle geworden. Je kunt dus niet meer komen aanzetten met een flauw bakje koffie. Bij Bar Company kun je terecht voor een topkwaliteit koffiemachine voor jouw beursstand!

Volautomaat op jouw beursstand

Een volautomaat is de perfecte manier om jouw bezoekers snel te bedienen. Met een druk op de knop heb je de lekkerste koffies. Alles van espresso, cappuccino en lattè’s. Je kunt zelfs thee of chocomel zetten. Jij vraagt, de machine draait. Verder hoef je niets te doen. De machine heeft een groot waterreservoir. Je kunt dus aan de slag zonder waterleiding. Daarnaast onze machines werken op standaard 230 volt. Je hoeft dus alleen maar in te pluggen! Bar Company levert bovendien alle andere benodigdheden, zoals bonen, melk, suiker, bekertjes en roerstaafjes. Bij Bar Company hebben we onze eigen specialty coffee blend van Brink Coffee Roasters. Deze blend is samengesteld uit duurzaam verkregen uit Zuid-Amerika.  Heb je liever je eigen bonen? Dat is geen probleem! Wij kunnen machines met of zonder bonen leveren.

Personaliseer jouw koffie ervaring

Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om jouw bezoekers de beste koffie ervaring te geven. Daarom doen wij graag meer dan alleen de koffiemachine voor jouw beursstand leveren. Wil jij bekertjes met branding van jouw organisatie? Dat kunnen wij regelen! Ook kunnen de koffiemachines voorzien van jouw logo in het display. Als je echt de blits wil maken, kun je ook gaan voor onze koffieprinter. Deze machine print op elke gewenste afbeelding op je koffies. Je kunt dus zelfs je koffie voorzien van jouw logo. Maar ook selfies en andere afbeeldingen kunnen worden geprint. Zo maak je de koffie ervaring voor je bezoekers pas echt persoonlijk! Klinkt goed toch? Vraag gratis een offerte aan. We kijken ernaar uit om voor je aan de slag te gaan!

https://www.barcompany.nl/