My Hoken
Image default
Arts

Stof- en waterzuiger

 

De werkvloer moet goed schoon zijn. Speciaal voor dit doel hebben wij professionele stof- en waterzuigers in ons assortiment. Wij leveren enkel stof- en waterzuigers van kwaliteitsmerken zoals o.a. Nilfisk en Taski. De stof- en waterzuigers zuigen zowel droge als natte materialen op.

De apparaten zuigen vuil op van droge gladde oppervlakten tot natte vloerbedekkingen. Onze stof- en waterzuigers zijn ideaal voor omgevingen waar snel vuil en stof ligt. Van ziekenhuizen en werkplaatsen tot en met luchthavens, in principe overal waar een schone omgeving gewenst is komen onze stof- en waterzuigers van pas. Met name voor de commerciële reinigingsmarkt, zoals professionele schoonmaakbedrijven, industriële klanten, horeca en de agrarische sector is onze collectie erg geschikt.

Nilfisk stof- en waterzuigers

De industriële stofzuigers en waterzuigers van onze partner Nilfisk zijn ontwikkeld op basis van meer dan 100 jaar productervaring. Hierdoor beschikt elke industriële stofzuiger en waterzuiger over een serie unieke kenmerken die elke dag in uw voordeel werken.

U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen stof- en waterzuigers. We bieden u machines met verschillende capaciteit. Voor kleinere ruimtes zijn de modellen rondom de 1100 Watt erg geschikt. Ook vindt u bij ons krachtige stof- en waterzuigers van wel 5500 Watt. De complete lijn bestaat uit duurzame zuigers van 20 tot 75 liter. Stuk voor stuk beschikken ze over fantastische prestaties en eigenschappen. Dankzij de hoge zuigkracht en zuigmond worden zelfs grotere stukken vuil moeiteloos opgezogen.

Naast een zeer laag geluidsniveau, krachtige zuigmotoren en eenvoudige bediening, biedt deze serie industriële stofzuigers en waterzuigers tal van mogelijkheden voor elke vraag. Fijnstofzuigers voorzien van het gepatenteerde ‘InfiniClean’ automatisch filter reinigingssysteem, stofzuigers en waterzuigers met meerdere motoren voor een hoge zuigkracht, maar ook Atex veiligheidszuigers of industriële stofzuigers voor het werken in een asbestomgeving.

Taski stofzuigers en waterzuigers

De stofzuigers en waterzuigers van onze partner Taski zijn van een ongekende Zwitserse kwaliteit. Niet voor niets zie je deze machines ook overal terugkomen. Al meer dan 50 jaar is het merk een grote naam op het gebied van vloerverzorgingsmachines. U bent verzekerd van geweldige schoonmaakprestaties en verhoogde operationele efficiëntie. De schoonmaakmachines uit ons assortiment helpen u de schoonmaaktijd te reduceren. Ze zijn multifunctioneel in te zetten en hebben een krachtig zuigvermogen.

Zowel de stofzuigers als waterzuigers van Taski zijn zeer gebruiksvriendelijk en mede daardoor prima inzetbaar in onder andere de zorg en hospitality branche. Wij bieden verschillende formaten, uitvoeringen en van elk prestatieniveau. U vindt dus altijd de juiste stof- of waterzuiger die voldoet aan uw wensen.

Voor een optimaal schoon resultaat zijn kwalitatief hoogwaardige reinigingsmachines zoals onze stof- en waterzuigers een goede eerste stap. Facility Trade Group levert oplossingen op het gebied van stof- en waterzuigen voor zowel het dagelijks schoonmaken van kantoren, het schoonmaken van productiefaciliteiten als speciale toepassingen zoals explosiebeveiliging. Daarnaast kunt u van ons ook de beste service verwachten. Mocht er onverhoopt een storing voorkomen, dan zorgen wij ervoor dat er zo snel mogelijk een monteur naar u toe wordt gestuurd. Dankzij de kwaliteit van de machines en de aanvullende service bent u ervan verzekerd dat uw reinigingsmachines nog vele jaren meegaan. Vraag ons gerust om advies, zodat we samen tot de ideale oplossing voor uw situatie kunnen komen.

https://webshop.facilitytradegroup.nl/nl/