My Hoken
Image default
Architecture

Toe aan een nieuwe uitstraling van je woonkamer? Met deze 3 veranderingen kom je een eind

Heb jij het idee dat jouw woonkamer steeds minder als ‘thuis’ begint te voelen? Grote kans dat je er een beetje op uitgekeken begint te raken. En dat is ook helemaal niet zo raar, want na jarenlang tegen dezelfde meubels en decoraties te hebben aangestaard ben je ook wel eens een keer toe aan iets anders. Een nieuwe uitstraling van je woonkamer kan wonderen doen. In deze blog willen we graag drie kleine veranderingen bespreken waarmee je een heel eind komt. Lees je mee?

 

Een muur hoeft echt niet altijd wit te zijn

 

Een grote misvatting die veel mensen hebben is dat een muur wit hoort te zijn. Waar je ook komt, of je nu bij familie op de koffie gaat of gaat barbecueën bij een vriend of vriendin, witte muren zijn nog steeds de standaard. Aan de ene kant zijn witte muren erg praktisch. Witte muurverf kun je in grote emmers van maar liefst tien liter bij iedere bouwmarkt kopen. Wanneer je een speciaal kleurtje op de muur wilt, zul je de verf al snel moeten laten mengen. Toch is het deze extra moeite zeker waard. Door slechts één muur in een bijzondere kleur te schilderen, kan jouw woonkamer al een hele andere en vooral ook persoonlijke uitstraling krijgen.

 

Blaas oude meubels nieuw leven in

 

Oude meubels die je van een overleden en dierbaar persoon hebt geërfd kunnen een doorn in het oog zijn. Aan de ene kant wil je er geen afstand van doen want er zit toch een soort emotionele waarde aan vast. Aan de andere kant zou je ook wel eens wat nieuws willen. Tijd om ook hier het verfblik tevoorschijn te halen. Door oude meubels van een likje verf te voorzien, kun je ze nieuw leven inblazen. Zo hoef je het meubel niet naar de kringloop te brengen en kijk je er met een andere blik tegenaan.

 

Ga mee met de tijd


Stoffen lampenkappen en bloementjes gordijnen zijn vandaag de dag toch wel echt passé. Of je mag van een ouderwetse, retro look houden, dan is het natuurlijk een ander verhaal. Ga je echter liever met de tijd mee, overweeg dan eens om die bloementjes gordijnen te vervangen door jaloezieën. Jaloezieën zijn een moderne soort raambekleding waar je veel kanten mee op kunt. Ervaar het zelf!

https://raamdecoratiedeal.com/