My Hoken
Image default
Home

Toegangspoortjes

De ideale automatische deur is een automatische deur die past bij de beveiligingsbehoefte van het bedrijf. Niet elk bedrijf heeft een zware automatische deur nodig zoals je die bij een bank of op een luchthaven zou verwachten. Voor veel bedrijven zijn toegangspoortjes een prima keuze.

Toegangspoortjes creëren een toegang barrière die het onbevoegden lastig maken om ongezien binnen te komen, terwijl ze wel het open en uitnodigende karakter van de ontvangstruimte in stand houden.

Waarvoor zet je toegangspoortjes in

Toegangspoortjes helpen je mensenstromen te individualiseren. Ze helpen het overzicht te houden over wie er binnenkomt en wie er vertrekt, zonder de gastvrije uitstraling van je bedrijfspand aan te tasten. Toegangspoortjes zijn perfect voor bijvoorbeeld zwembaden, sportlocaties en musea.

Door methodisch te registreren wie er aanwezig is weet je op elk moment precies hoeveel mensen er in je pand aanwezig zijn. Toegangspoortjes zorgen dus niet alleen dat onbevoegden minder makkelijk toegang krijgen, ze geven ook waardevolle informatie en vergroten de veiligheid ook bij calamiteiten.

Toegangspoortjes en meer

Bij www.automatischedeuren24.nl houden we ons al meer dan 20 jaar bezig met het installeren en onderhouden van alle soorten automatische deuren, poorten en hekken. Ook voor toegangspoortjes ben je bij ons op de juiste plek.

Sterker nog, we helpen je graag om een systeem te ontwikkelen waar automatische deuren, toegangspoortjes en een systeem voor toegangscontrole perfect samenwerken voor optimale bedrijfsbeveiliging. Ook wanneer je meerdere beveiligingsniveau’s wilt instellen, met gepersonaliseerde toegangsrechten kunnen we je verder helpen. Meer weten? Neem contact met ons op voor een kennismaking- en adviesgesprek.